Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Aanbieding – boek nu!

vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

Stuur even een mailtje: info@termas-da-azenha.com

We bieden 20% korting

gedurende de mooie maanden maart, april, mei. september en oktober. Een prachtige aanbieding voor de lente en de  herfst!

In de lente is alles nog lekker warm, in de herfst nog steeds. Je kunt naar de (volle) maan staren, je kunt al/nog op het strand liggen, en ´s avonds kun je buiten zitten (truitje aan). Alles is groen, ‘s ochtends word je wakker met de zingende vogeltjes, de temperatuur is stabiel boven de 20º en op de Termas kun je je helemaal ontspannen. In de omgeving is van alles te doen. Hier kun je zien wat we allemaal te bieden hebben. Stuur een mailtje naar info@termas-da-azenha.com voor de beschikbaarheid.

Deze aanbieding geldt voor de volgende kamers/huizen:

Hotelkamer – relaxen voor 2 – 33€ i.p.v. 40€

dubbelbed-hotelkamer-2-bed-en-gordijn-Appartement-ONE-1
dubbelbed-in-kamer-4-van-appartement-TWO

Casa Palmeira – prettig huisje voor 5 – 66€ i.p.v. 80€ / 395€ – 475€

kinderslaapkamer-van-vakantiehuis-Palmeira-

Deze aantrekkelijke aanbieding

geldt voor de maanden maart, april, mei, september en oktober (behalve de voor-en najaarsvakantie).

We bieden veel extra’s: een zwembad met een apart badje voor de kleintjes, overal prachtige mozaieken, maaltijden, massages, mozaiekworkshops, een Verkleedkamer en een zaal vol spelletjes. Er zijn mooie wandelingen te maken in de buurt, en diverse stranden liggen op een half uurtje.

Stuur een mailtje naar info@termas-da-azenha.com om de beschikbaarheid te weten. We antwoorden zo snel mogelijk, meestal binnen een paar uur.

Portugal is geweldig voor rustzoekers, zeker deze streek. De stranden zijn schoon en stil, en er zijn er verschillende op een krap half uurtje rijden. Een toeristisch strand in Figueira da Foz, het rustige strand van Cova/Gala, het surfstrand bij het Hospital, het authentieke vissersstrand van Costa de Lavos.

In de lente kun je al makkelijk op het strand liggen, en na de zomer is de oceaan op haar warmst. Er zijn een paar surfscholen, de kanoverhuur op de Mondego draait al/nog, en dan is het lekker rustig op de rivier.

Je zit niet ver van Coimbra om gezellig wat cultuur op te snuiven, musea, de beroemde bibliotheek of goedkoop shoppen in de straatjes en steegjes van het centrum of in één van de shoppingmalls. En de geweldige mozaieken in de Romeinse ruines van Conimbriga mag je niet missen! Kijk even op de pagina Omgeving, daar vind je een boel informatie over deze streek.