Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

The first and only Bed & Breakfast & Bathrobe in the world

Appartementje voor vakantie One

voorgevel-van-de-hotelkamers-Appartement-ONE
de-tuin-van-appartementje-ONE-1

Appartement voor een gezin of een groepje

ONE: Dit appartement heeft een eigen ingang, twee slaapkamers, twee badkamers, een terras met een buitenkeuken en een tuin met een mooi uitzicht. De éne slaapkamer heeft een kingsize dubbelbed, de andere twee single bedden, en beide hebben een eigen badkamer. De foto´s hierboven geven een aardig idee van hoe het eruit ziet.

Als je met z´n vijven bent, kunnen we een tentje in de tuin neerzetten. Volledig ingericht natuurlijk. De keuken heeft een gasstel, koelkast, magnetron, en alle potten en pannen, servies en bestek. In de tuin staat een eettafel en stoelen. Je hebt een aardig uitzicht over de velden. De deuren en het badkamerraam hebben horren, de bedden klamboes (onder het motto: je hebt er maar één nodig om je nachtrust te verstoren).

Een prima plek voor een gezin dat van veel buiten zijn houdt, of zelfs van kamperen, maar je geen zin hebt om met de hele uitrusting te gaan slepen. We noemen dit “kamperen in de kamer” – alle voordelen van kamperen, én alle voordelen van een comfortabele kamer.

dubbelbed-hotelkamer-2-bed-en-gordijn-Appartement-ONE-1
hotelkamer-2-de-badkamer-Appartement-ONE-1

Practische informatie: bed- en keukenlinnen, gas om te koken en electriciteit is inclusief. In de zomer kun je dit appartement voor minimal 3 dagen boeken, in de rest van het jaar voor 1 dag. Er is geen vaste wisseldag.

Stuur een mail met je data aan info@termas-da-azenha.com om de beschikbaarheid te weten. We antwoorden zo snel mogelijk met alle nodige informatie. Als je een rondreis plant door Portugal, kunnen wij wellicht van dienst zijn met leuke adresjes.

Het Familie Appartement ligt vlakbij het badhuis en de pátio met de zwembaden. Er is een apart bad voor de kleintjes. Er zijn diverse terrassen rond het zwembad waar je kunt zitten of liggen, de meeste mooi gedecoreerd met mozaiek. Als je geinteresseerd bent in het leren maken van mozaiek, kun je een workshop doen. Dan neem je iets moois mee naar huis. Als je wat meer ervaring hebt, kun je meedoen met een groot project.

Je kunt een massage boeken, we bieden: sport, ontspanning, shiatsu of hotstone.

In het oude badhuis vind je tafelvoetbal, pingpong, een klein poolbiljart. de Verkleedkamer, de bibliotheek en het gemeenschappelijk terras. Daar kun je lekker zitten en kletsen met de andere gasten, een koel drankje drinken, en de kinderen kunnen er met de Lego of de Duplo spelen, die we ´s zomers altijd in het paviljoentje neerzetten.

Even doorklikken naar de recreatie-pagina, en je ziet dat we nog meer te bieden hebben: achter het zwembad is de speelweide, met volleybal en jeu-de-boule/kegelbaan. Sommige dingen zijn vrij te gebruiken, voor andere moet je een afspraak maken en betalen.

Prijzen vakantie appartamentje One

Reserveer nu!

Vul de reserveringsaanvraag aan om onze beschikbaarheid te weten.

Volg ons blog

Elke week op zondagochtend vind je een nieuw blogje online. Elke week een paar minuutjes in Portugal. Zomaar op je eigen comfortabele bank.

Lees verder =>

De omgeving

Stranden, kastelen, rivierstrandjes, wilde wandelpaden, verlaten overgroeide ruïnes, gezellige dorpsmarkten, luxe shoppingmalls, en heel veel vogels.

Lees verder =>

Contact

Neem contact met ons op als je meer wilt weten, nieuwsgierig bent, en vragen hebt. We maken graag even tijd voor je.

Lees verder =>