Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Familie-appartement Two

voor families of vrienden

vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

tuin-en-terras-van-hotelkamers-3-4-van-appartement-TWO-1-2
uitzicht-over-de-velden-appartement-TWO-1

Hotelkamers met tuin

Als je graag buiten bent, maar niet wil kamperen, dan is familie-appartementje Two (of One) een goeie keuze. Je hebt een prachtig uitzicht over de velden, je kinderen kunnen uit hun bed direct naar buiten hollen, en je hond mag ook mee. Twee bevriende stellen kan ook prima. Een buitenkeuken, tuinmeubilair en veel buitenlucht – recept voor een prima vakantie.

Indeling

Het zijn 2 hotelkamers met elk een eigen badkamer en een eigen entree. Kamer 3 heeft een stapelbed en een enkelbed, stoel, tafeltje, eigen badkamer met w.c., douche en wastafel. Kamer4 is de grootste kamer, met een portugees, antiek hemelbed (1.60×2). Kast, kastje, bank, eigen badkamer met w.c., douche en wastafel, en buitenkeuken op het terras.

De internetverbinding is prima.

De keuken is uitgerust met koelkast, gasstel, magnetron, potten en pannen, servies en bestek.

De badkamer is lekker groot, met douche, wastafel en toilet, en versierd met een groot mozaiek “Cobra”. Mozaiek is waar de Termas-da-Azenha bekend mee geworden is. Je vindt het overal.

dubbelbed-in-kamer-4-van-appartement-TWO
totaal-overzicht-van-badkamer-van-kamer-3-van-appartement-TWO

Praktische informatie: Bed- en keukenlinnen is inclusief, net als electriciteit en gas om te koken. Het huisje is voorzien van horren. In de zomer kun je Two voor een minimum van 4 dagen boeken, de rest van het jaar voor 1 dag.

Prijzen appartementje Two

Volg ons blog

Elke week op zondagochtend vind je een nieuw blogje online. Elke week een paar minuutjes in Portugal. Zomaar op je eigen comfortabele bank.

Lees verder =>

De omgeving

Stranden, kastelen, rivierstrandjes, wilde wandelpaden, verlaten overgroeide ruïnes, gezellige dorpsmarkten, luxe shoppingmalls, en heel veel vogels.

Lees verder =>

Contact

Neem contact met ons op als je meer wilt weten, nieuwsgierig bent, en vragen hebt. We maken graag even tijd voor je.

Lees verder =>