Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

The first and only Bed & Breakfast & Bathrobe in the world

Hoe zit je het beste achter je computer?

Ik zit de hele dag achter de computer. Dat is misschien voor velen van jullie niks bijzonders, maar voor mij wel. Ik ben geen zitter. Ik ben meer een heen-en-weer-loper.

Maar ja, nou moet ik wel. Onze eigen shop moet af, en de Etsy-shop moet bijgehouden (en ook nog afgemaakt). Da’s nog effen doorzitten dus.

Hoe zit een mens de hele dag achter die computer?

Wat een uitdaging! Ik varieer wat, met m’n normale bureaustoel, of een andere stoel zonder wieltjes, of de bal (die mag wel weer ’s een beetje opgeblazen), of een kruk met een kussen erop … of de hele mikmak verhuizen naar een hoger niveau – letterlijk.

Kussen erbij … kussen eraf … op de bal … op de kruk … in de stoel – en dan maar weer een niveau hoger …. het kost wat energie om de hele dag te zitten! Maar het moet. Ik ben heel streng, die winkel moet af, en die Etsy-shop gaat een succes worden.

Nou is het genoeg geweest. We gaan nu serieus verkopen. Iedereen roept om het hardst dat het zulke mooie kimono’s zijn, wel, dan moeten er toch mensen zijn die dat willen hebben?

Zeker van Bed & Breakfast & Bathrobes Termas-da-Azenha?

Want ja, ik ben geen zitter, maar ik ben ook geen verkoper. Ik ben meer een bedenker, een maker en een doener. Ik zou zó graag een partner tegenkomen die het ge-wel-dig vindt om dingen te verkopen. Waar vind je die? Is daar ook een platform voor? Hoe vind ik mijn zakenpartner?

Het stikt van de platforms of apps voor van alles en nog wat – moet ik dan zelf zo’n site, Partner-Up.com gaan beginnen? Ook dat nog?

Nee, geintje hoor. Ik pieker er niet over. Ik doe zo al het werk van 3 mensen.

“Huur dan mensen in”, hoor ik je denken. Ja, doe ik ook. Gina de coupeuse bijvoorbeeld. Of een mooie deal met de gestrande Brazilianen die een deel van hun huur betalen in het werken aan de site, de shop en wat marketing.

We hebben daardoor al een Facebookpixel, een Google Tag Assistent, een marketingstrategie, een Etsy-shop, een coupeuse, tig kimonos – nu nog kopers.

Dus ik zit gewoon door.

😉

Elke week op zondagochtend vind je een nieuw blogje in je mailbox. Elke week waan je je een paar minuutjes in Portugal. Zomaar op je eigen comfortabele bank.

Even geduld a.u.b.

Dank voor uw inschrijving!

Wij zijn in 2000 verhuisd van Rotterdam, Holland naar Termas-da-Azenha, Portugal. Een hele stap, zeker met twee kleine kinderen. We zijn bezig gegaan met het herstel van een van Portugal’s erfgoederen: Termas-da-Azenha, een oud kuuroord met inmiddels 6 vakantiehuizen, 4 gastenkamers, een kampeerterrein met een zwembad, en een grote zaal met pingpong, tafelvoetbal, poolbiljart, bordspellen, en onze specialiteit: de Verkleedkamer.

Overal zie je grote mozaieken en muurschilderingen.

Het oude badhuis wordt meer en meer een museum, waar je je kunt verwonderen over hoe de dingen veranderd zijn. Het geneeskrachtige water stroomt er nog steeds doorheen, en is nog steeds van een excellente kwaliteit.

Sinds 2018 noemen we onszelf de eerste en enige B&B&B in the world – Bed & Breakfast & Bathrobes. Je kunt een kimono of badjas in onze webshop kopen, of er één bestellen – dan wordt-ie op maat gemaakt voor je, helemaal naar je eigen wensen.

Elke week een blogje over wat er zo om ons heen gebeurt. Lichte kost, makkelijk te lezen, een paar minuutjes in een andere wereld. Even wat meer weten over hoe het reilt en zeilt in Portugal. Mocht je je vakantie naar Portugal plannen, zou dit een goede voorbereiding kunnen zijn.

We hebben leuke aanbiedingen op onze site.

Je kunt je abonneren op het blog, dan krijg je het elk weekend in je bus.

Op zondagochtend publiceren we de link op onze Facebookpagina, op Pinterest, en op maandagochtend op LinkedIn.