Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Olifant Huis

droom groots in een groot huis

vooraanzicht-van-het-vakantiehuis-OlifantHuis
dubbelbed-met-klamboe-in-vakantiehuisje-OlifantHuis

Vakantiehuis vlakbij de zee

Het Olifant Huis is een grote ruimte, met een mezzanine voor de kinderen. Een fijne plek als je een vakantiehuis vlakbij de zee wilt. Het ligt 12 km hemelsbreed van de kust. Het is ongeveer 20 minuten rijden, en je kunt kiezen uit verschillende stranden.

Als je binnenkomt, zie je eerst de grote eettafel met 6 stoelen. Daarnaast is de badkamer, afgeschermd door een grote bamboe wand. In de badkamer is een douche en een wastafel. Het toilet is apart.

De keuken is een grote kast, waarvan de deuren als kasten dienen. Er staat een gasstel, koelkast, potten & pannen, servies & bestek. Alles wat je nodig hebt. Een efficiënte oplossing: met de deuren dicht is het een afscheiding tussen de twee delen van het huis. Het kingsize bed staat erachter, geflankeerd door twee nachtkastjes met twee antieke nachtlampjes “Lagrimas da noite” (tranen van de nacht). Er is een kaptafel met een grote spiegel.

Aan de andere kant van de entrée staat een comfortabele bank, en een stoel met koffietafel. Er ligt een crème vloerkleed, de rest van de vloer is hout.

Op het terras staat een grote eettafel en 6 stoelen. Het huisje ligt vlakbij de patio met de zwembaden. Het sprookjesterras ligt tegenover.

Er is televisie (de portugese kanalen) en een goede internetverbinding (wifi).

eettafel-in-het-vakantiehuis-OlifantHuis
the-stairs-to-the-mezzanine-EH

 

Practische informatie: bed- en keukenlinnen is inclusief, net als electriciteit en gas (om te koken). Er zijn horren en klamboes  (je hebt maar één mug nodig om je nachtrust te verknoeien!) In de zomer kan dit huis voor een minimum van 4 dagen geboekt worden, de rest van het jaar voor twee dagen. Er is geen vaste wisseldag.

Stuur ons een mailtje met de data naar info@termas-da-azenha.com om de beschikbaarheid te weten. We antwoorden binnen een paar uur tot maximaal een dag met de nodige informatie. En misschien kunnen we je helpen met een rondreis door Portugal.

Het Olifant Huis is vlakbij de patio met de zwembaden. Er is een apart bad voor de kleintjes. Er zijn diverse terrasjes rondom het zwembad, waar je lekker kunt zitten, liggen en kletsen met de andere gasten. Ze zijn allemaal met grote mozaieken versierd. Als je geinteresseerd bent in mozaiek, kun je een workshop doen. In de zomer zijn er elke week mozaieken, op afspraak.

In de grote zaal van het badhuis vind je de poolbiljart, pingpong, tafelvoetbal, de boekentoren, spelletjestafel, en de Verkleedkamer. Aan de andere kant ligt het gemeenschappelijke terras.

Prijzen OlifantHuis

Reserveer nu:

Rua João Henriques Foja Oliveira 47

3130-434 Vinha da Rainha, Soure

Mobiel: 00351 – 916 589 145 (Whatsapp)

Facebook Messenger: Facebook.com/termasazenha

Volg ons blog

Elke week op zondagochtend vind je een nieuw blogje online. Elke week een paar minuutjes in Portugal. Zomaar op je eigen comfortabele bank.

Lees verder =>

De omgeving

Stranden, kastelen, rivierstrandjes, wilde wandelpaden, verlaten overgroeide ruïnes, gezellige dorpsmarkten, luxe shoppingmalls, en heel veel vogels.

Lees verder =>

Contact

Neem contact met ons op als je meer wilt weten, nieuwsgierig bent, en vragen hebt. We maken graag even tijd voor je.

Lees verder =>