Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Vrijwilligers

vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

Vrijwilligers

De prettigste manier om het werk gedaan te krijgen is met vrijwilligers. Mensen uit de hele wereld, die blijven voor minimaal 4 weken, maximaal een half jaar. Er zijn allerlei dingen te doen, schilderen, bouwen, tuinieren, koken, schoonmaken, mozaïeken. Vrijwilligers zijn niet alleen jonge mensen;  iedereen met een goeie motivatie is welkom, jong & oud.

Vrijwilligers in de winter

Aan het eind van het seizoen, in november, begint het onderhoud en het werk aan nieuwe plannen. Onderhoud kan van alles zijn – schuren & verven, stuccen & tegelen, naaiwerkjes, kleine dingen repareren, en grote mozaieken maken.

Het laatste is nogal populair, er zijn veel vrijwilligers die mee willen helpen. Dat is prettig, want mozaieken maken is tijdrovend, maar geeft veel voldoening. Als je ervaring hebt, stuur een mailtje!

Vrijwilligers in de zomer

In de zomer zijn er meer mensen nodig om te koken, schoon te maken, gras te maaien en om wat klein onderhoud te plegen.

De ruil is 36 uur, 5 dagen per week, 2 dagen vrij, voor maaltijden en verblijf. Je normale verzekering voldoet. Reiskosten en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening.

Volg ons blog

Elke week op zondagochtend vind je een nieuw blogje online. Elke week een paar minuutjes in Portugal. Zomaar op je eigen comfortabele bank.

Lees verder =>

De omgeving

Stranden, kastelen, rivierstrandjes, wilde wandelpaden, verlaten overgroeide ruïnes, gezellige dorpsmarkten, luxe shoppingmalls, en heel veel vogels.

Lees verder =>

Contact

Neem contact met ons op als je meer wilt weten, nieuwsgierig bent, en vragen hebt. We maken graag even tijd voor je.

Lees verder =>