Home » Vakantiehuisje Oliveira

Vakantiehuisje Oliveira

Termas da Azenha

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Vakantiehuisje met karakter

Casa Oliveira ligt in het dorpje Termas da Azenha, een oud kuuroord. Het is een fijn huis voor een gezin van vier, als je graag een vakantie niet ver van de zee hebt. Vooral met wat grotere kinderen of tieners is het een prettig onderkomen.

veranda-met-schommelbank-van-vakantiehuisje-Oliveira

Indeling

Het huis heeft een woonkamer / keuken, twee slaapkamers, een veranda met een schommelbank, en een ruime badkamer. In de woonkamer vind je een kleurige bank, een koffietafeltje, een fauteuil en televisie. Er staat een grote eettafel met stoelen. Er is een goede internetverbinding.

eettafel-en-woonkamer-in-vakantiehuisje-Oliveira

De keuken is uitgerust met koelkast, gasstel, magnetron, potten en pannen, servies en bestek. De kinderslaapkamer heeft een stapelbed, en er kan op verzoek een kinderbedje bij. De andere slaapkamer heeft een antiek, mooi bewerkt hemelbed (queensize) en een linnenkast.

eettafel-en-keuken-van-vakantiehuis-Oliveira

De badkamer is lekker groot, met bad, douche, wastafel en toilet. De achterwand is versierd met een groot mozaiek van twee flamingo’s. Mozaiek is waar de Termas-da-Azenha bekend mee geworden is. Je vindt het overal.

Boek nu:

via whatsapp, sms of telefoon: 00351 – 916 589 145

info@termas-da-azenha.com

Praktische informatie: Bed- en keukenlinnen is inclusief, net als electriciteit en gas om te koken. Het huisje is voorzien van horren. In de zomer kun je Oliveira voor een minimum van 4 dagen boeken, de rest van het jaar voor 1 dag.

vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

Prijzen Casa Oliveira