Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Over ons

vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

Over ons, over mij

Hallo! Wat leuk dat jullie er zijn! Ik ben Ellen, ik kreeg net een telefoontje, maar het is al klaar, en jullie huisje staat ook klaar. Hebben jullie een goeie reis gehad? Komen jullie net aangevlogen of ben je er al een tijdje? Ja, dan kan ik me voorstellen dat je graag even de landelijke rust wil, zo´n stad is toch veel indrukken.

Is de kleine bang voor de hond? Kom maar hier dan, Donkeydog. Ze doet niks, ze is alleen enthousiast …. maar dat zeggen alle baasjes van hun hond natuurlijk. Waarom ze zo heet? Nou, ze is komen aanwaaien, en sindsdien altijd bij de ezels gebleven. En om haar nou “Ezelhond” te noemen ….

Ik mozaïek graag, zoals je ziet, en wat ik vaak hoor: “Je vindt in elk hoekje weer iets anders.” Mensen vinden dat leuk, en ik ook. Het is ook altijd wonderlijk om te zien, hoe tijdens een workshop iedereen zijn eigen ding maakt – terwijl je allemaal dezelfde dingen gebruikt: stukjes tegels, lijm en voeg. Er zijn prachtige dingen bij, en iedereen wordt er blij van.

Over ons, over hem

Kijk, daar is Broes, mijn jongste zoon. Hoi Broes, kom even kennis maken! Hij is geen prater, die jongen, maar het is een lieverd. O ja, dat mag ik niet zeggen – sorry hoor. Mochten jullie iets nodig hebben, dan kun je dus ook bij hem terecht. Hij spreek perfect Engels en Portugees (en Nederlands natuurlijk), hij is hier opgegroeid, we wonen hier sinds 2000. Aardig tijdje al hè?

Over ons, over hen

We werken met vrijwilligers, het hele jaar door, en dat is een groot succes. De sfeer is daarmee optimaal, want hun motivatie om er iets leuks van te maken ligt erg hoog over het algemeen. En zo kun je dit soort scènes tegenkomen:

Het leukste van dit is als je gasten tevreden en uitgerust naar huis gaan – of ze nou 2 dagen of 3 weken blijven. We nemen je niet aan het handje, het is geen all-inclusive, maar we doen zeker ons best om een prettige ontspannen sfeer te creëren. Iedereen kan doen wat-ie wil (binnen de grenzen van de wellevendheid natuurlijk), dus of je nou gezellig wil kletsen op het dorpsplein tijdens de gemeenschappelijke maaltijden, of dat je met je familie lekker op jezelf blijft – het is allemaal prima. Vakantie is de belangrijkste tijd van het jaar tegenwoordig, je moet je batterij opladen, anders loop je leeg!

Over ons, over alles en iedereen

Als je meer indrukken wilt over hoe het hier is, kun je altijd ons blog lezen of naar deze pagina gaan om te kijken of onze extra´s je bevallen. Op de overzichtspagina vind je alle info over de huisjes en kamers.

Volg ons blog

Elke week op zondagochtend vind je een nieuw blogje in je mailbox. Elke week waan je je een paar minuutjes in Portugal. Zomaar op je eigen comfortabele bank.

Schrijf je nu in =>

De omgeving

Stranden, kastelen, rivierstrandjes, wilde wandelpaden, verlaten overgroeide ruïnes, gezellige dorpsmarkten, luxe shoppingmalls, en heel veel vogels.

Lees verder =>

Contact

Neem contact met ons op als je meer wilt weten, nieuwsgierig bent, en vragen hebt. We maken graag even tijd voor je.

Lees verder =>