Home » Hotel Kamers

Hotel Kamers

Termas da Azenha

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Kamers 1/2 hebben een eigen ingang. Kamer 1 is de woonkamer, met twee (slaap)banken, koffietafel. We hebben van een mooie antieke kast een eetmeubel gemaakt. In de kast alle servies, ervoor een eettafel met twee stoelen.

De keuken heeft een gasfornuis, koelkast, magnetron, alle potten & pannen die je nodig hebt, plus natuurlijk de nodige spatels, spanen en lepels. Er is geen afwasmachine.

Kamer 2 is de slaapkamer, met bankje, buffetje, kledingkast, kingsize bed (met een afstandsbediening waarmee je het hoofd- en voeteneind omhoog kunt zetten) en een badkamer. De badkamer is in de Termas-da-Azenhastijl: in mozaïek, en heeft een douche, wastafel en w.c.

Op het terras kun je aan een tuintafel van het uitzicht genieten, of in de tuin in een van de ligstoelen in het zonnetje liggen luieren.

Kamers 3 & 4 hebben een eigen ingang met voordeur, daarachter een grote hang-leg-kast, een kapstok, een slaapkamer met kingsize bed plus klamboe en muurschildering, een mozaïek badkamer met wastafel, toilet en douche. De woonkamer kom je binnen door “De Poort”. Daar staat een eettafel, een werkhoek met twee tafels voor je laptops. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken en een woonkamer.

Het woongedeelte heeft een comfortabele bank, een koffietafel en TV. De keuken heeft alles wat je nodig hebt: koelkast, kookstel, magnetron, servies & bestek, potten & pannen (behalve een afwasmachine). 

Op het terras zit je ´s middags heerlijk in de zon van het mooie uitzicht te genieten. Er staat een eettafel met stoelen. Er staan tuinstoelen en een tafel. Er is een goede internetverbinding.

Boek nu:

via whatsapp, sms of telefoon: 00351 – 963 809 529

info@termas-da-azenha.com

uitzicht-vanuit-de-tuin-van-hotelkamer-1-2-Appartement-ONE-1

Dit is de eerste en enige B&B&B in de wereld: Bed & Breakfast & Badjassen. Sinds 2018 verkopen we unieke badjassen, kimono’s en kamerjassen, die gemaakt worden door een portugese naaister, Gina. In de grote zaal hebben we een pashokje gemaakt waar je op je gemak eens kunt neuzen en passen.

vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

PRIJZEN

Je kunt boeken via:

whatsapp, sms of telefoon: 00351 – 916 589 145

info@termas-da-azenha.com