Home » Hotel Kamers

Hotel Kamers

Termas da Azenha

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Bed & Breakfast

Kamers 1&2 hebben een muurschildering, een gemozaïekte badkamer, een kitchenette op het terras, en een tuin met een mooi uitzicht over de velden. De bedden zijn kingsize en heel comfortabel, met een mooie ruime klamboe eroverheen. Zo slaap je altijd goed.

dubbelbed-hotelkamer-2-bed-en-gordijn-Appartement-ONE-1

Kamers 3 & 4 hebben een eigen ingang met voordeur, daarachter een grote hang-leg-kast, een kapstok, een slaapkamer met kingsize bed plus klamboe en muurschildering, een mozaïek badkamer met wastafel, toilet en douche. De woonkamer kom je binnen door “De Poort”. Daar staat een eettafel, een werkhoek (voor je laptop), een keuken en een woongedeelte.

Het woongedeelte heeft twee slaapbanken, een koffietafel en TV.

Op het terras zit je ´s middags heerlijk in de zon van het mooie uitzicht te genieten. De keuken heeft alles wat je nodig hebt: koelkast, kookstel, magnetron, servies & bestek, potten & pannen (behalve een afwasmachine). Er staat een eettafel met stoelen. Er staan tuinstoelen en een tafel. Er is een goede internetverbinding.

Boek nu:

via whatsapp, sms of telefoon: 00351 – 916 589 145

info@termas-da-azenha.com

uitzicht-vanuit-de-tuin-van-hotelkamer-1-2-Appartement-ONE-1

Dit is de eerste en enige B&B&B in de wereld: Bed & Breakfast & Badjassen. Sinds 2018 verkopen we unieke badjassen, kimono’s en kamerjassen, die gemaakt worden door een portugese naaister, Gina. In de grote zaal hebben we een pashokje gemaakt waar je op je gemak eens kunt neuzen en passen.

vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

PRIJZEN KAMERS

Je kunt boeken via:

whatsapp, sms of telefoon: 00351 – 916 589 145

info@termas-da-azenha.com