Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Kamers

vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

voorgevel-van-de-hotelkamers-Appartement-ONE
uitzicht-vanuit-de-tuin-van-hotelkamer-1-2-andere-kant-Appartement-ONE

Bed & Breakfast

De kamers hebben een muurschildering, een gemozaïekte badkamer, een kitchenette op het terras, en een tuin met een mooi uitzicht over de velden. De bedden zijn kingsize en heel comfortabel, met een mooie ruime klamboe eroverheen. Zo slaap je altijd goed.

dubbelbed-in-kamer-4-van-appartement-TWO
dubbelbed-hotelkamer-2-bed-en-gordijn-Appartement-ONE-1

Op het terras zit je ´s middags heerlijk in de zon van het mooie uitzicht te genieten. De keuken heeft alles wat je nodig hebt: koelkast, kookstel, magnetron, servies & bestek, potten & pannen. Er staat een eettafel met stoelen. Er staan tuinstoelen en een tafel. Er is een goede internetverbinding.

hotelkamers met de velden onder water
hotelkamers met de velden onder water

Dit is de eerste en enige B&B&B in de wereld: Bed & Breakfast & Badjassen. Sinds 2018 verkopen we unieke badjassen, kimono’s en kamerjassen, die gemaakt worden door een portugese naaister, Gina. In de grote zaal hebben we een pashokje gemaakt waar je op je gemak eens kunt neuzen en passen.

Prijzen Kamers

Volg ons blog

Elke week op zondagochtend vind je een nieuw blogje online. Elke week een paar minuutjes in Portugal. Zomaar op je eigen comfortabele bank.

Lees verder =>

De omgeving

Stranden, kastelen, rivierstrandjes, wilde wandelpaden, verlaten overgroeide ruïnes, gezellige dorpsmarkten, luxe shoppingmalls, en heel veel vogels.

Lees verder =>

Contact

Neem contact met ons op als je meer wilt weten, nieuwsgierig bent, en vragen hebt. We maken graag even tijd voor je.

Lees verder =>