Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Kamperen

vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

Het kampeerterrein is verdeeld over een aantal terreinen. Er is electriciteit en een toiletgebouw op het terrein beneden en op de heuvel.

Kamperen waar je maar wilt

Er zijn geen vaste plekken. Je kunt kamperen waar je wilt. Overal is het uitzicht over de vallei prachtig. De voorzieningen zijn eenvoudig, maar voldoende en goed onderhouden. Op het kampeerterrein beneden en op de heuvel vind je een toiletgebouwtje. Alles simpel: toilet, doucheruimte en een aanrecht.

Een vriendelijk verzoek om alleen een milieuvriendelijk middel te gebruiken in het chemisch toilet We maken gebruik van een sceptic-tank. Je kunt hiervoor ook Biotex blauw gebruiken, dat is een eenvoudig te vinden. Het is een goedkoop en biologisch afbreekbaar middel.

Je kunt gebruik maken van de zwembaden. Er is een apart bad voor de kleintjes. De baden worden gevuld met water uit de bron. We proberen zo weinig mogelijk onnatuurlijke middelen te gebruiken om het water schoon te houden.

 

Kamperen met extra’s

In de grote zaal van het badhuis vind je spelletjes zoals pingpong, tafelvoetbal en een klein poolbiljart. Daar is ook de bibliotheek en de Verkleedkamer.

Hieronder vind je alle extra`s die we behalve het kamperen aanbieden, w.o. wassen, maaltijden, massages, mozaiekworkshops.

 

Kamperen en tolwegen

Er twee verschillende soorten tolwegen. De éne is met een kaartje aan het begin en afrekenen aan het eind. Neem hier vooral niet het poortje “Aderentes”! Dat is voor abonnementhouders.

Het andere systeem is het Green Lane Toll System. Rekeningrijden dus. Je kunt thuis al je kaart kopen op Infraestruturas Portugal en via de website activeren d.m.v. invullen van kenteken en activatienummer.

Je kunt ook bij het binnenrijden van Portugal bij het eerste benzinestation een Toll Card kopen en via een SMSje activeren (handelswijze staat op de kaart – kenteken en activatienummer opgeven).

Er staat een simulator op de site, zodat je een beetje een indruk kunt krijgen van de kosten. (bijv: Guarda-Aveiro via de A25: 13,55 voor klasse 1 = personenauto+caravan en 23,55 voor klasse 2 = camper).

Foto’s Kamperterrein

Prijzen Kaperterrein

Volg ons blog

Elke week op zondagochtend vind je een nieuw blogje in je mailbox. Elke week waan je je een paar minuutjes in Portugal. Zomaar op je eigen comfortabele bank.

Schrijf je nu in =>

De omgeving

Stranden, kastelen, rivierstrandjes, wilde wandelpaden, verlaten overgroeide ruïnes, gezellige dorpsmarkten, luxe shoppingmalls, en heel veel vogels.

Lees verder =>

Contact

Neem contact met ons op als je meer wilt weten, nieuwsgierig bent, en vragen hebt. We maken graag even tijd voor je.

Lees verder =>