Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Kamperen

vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

camping_dorpsplein-savonds
camping_toiletgebouw

Kamperen waar je maar wilt

Het kampeerterrein is verdeeld over een aantal terreinen. Er is electriciteit en een toiletgebouw op het terrein beneden en op de heuvel.

Er zijn geen vaste plekken. Je kunt kamperen waar je wilt. Overal is het uitzicht over de vallei prachtig. Boven op de heuvel komt soms de herder met de geitjes langs (zie foto’s). Beneden ben je zó bij het Paviljoentje met de lego, of in de zaal met de spelletjes. De voorzieningen zijn eenvoudig, maar voldoende en goed onderhouden. Op het kampeerterrein beneden en op de heuvel vind je een toiletgebouwtje: toilet, doucheruimte en een aanrecht. Je kunt ook in het oude badhuis baden of douchen. Er zijn een paar cabines opgeknapt.

Een vriendelijk verzoek om alleen een milieuvriendelijk middel te gebruiken in het chemisch toilet. We maken gebruik van een septic-tank. Je kunt hiervoor ook Biotex blauw gebruiken, dat is eenvoudig te vinden. Het is een goedkoop en biologisch afbreekbaar middel.

Je kunt gebruik maken van de zwembaden. Er is een apart bad voor de kleintjes. De baden worden gevuld met water uit de bron. We proberen zo weinig mogelijk onnatuurlijke middelen te gebruiken om het water schoon te houden.

En dan nog een praktisch dingetje: je kunt de was doen. Voor 6,50 per machine (6 kg).

camping-kamperen-met-de-hele-familie
camping-scouting-op-kamp

Prijzen kamperen

Volg ons blog

Elke week op zondagochtend vind je een nieuw blogje online. Elke week een paar minuutjes in Portugal. Zomaar op je eigen comfortabele bank.

Lees verder =>

De omgeving

Stranden, kastelen, rivierstrandjes, wilde wandelpaden, verlaten overgroeide ruïnes, gezellige dorpsmarkten, luxe shoppingmalls, en heel veel vogels.

Lees verder =>

Contact

Neem contact met ons op als je meer wilt weten, nieuwsgierig bent, en vragen hebt. We maken graag even tijd voor je.

Lees verder =>