Termas da Azenha

Vakantiehuisjesverhuur in Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Een Termas-jas is een jas om in te wonen

Elke badjas wordt gemaakt door een portugese naaister Gina, die veel van naaien houdt en er ook erg goed in is. Ellen, chief van Termas-da-Azenha en een creatieve duizendpoot, vindt het geweldig om speciale stoffen en modellen te vinden. De combinatie maakt een sterk team. We kunnen een badjas, huisjas, kamerjas, kimono, of hoe je het ook noemen wilt, speciaal voor jou maken. Mail ons: info@termas-da-azenha.com.

We streven ernaar om een uniek kledingstuk te maken, een jas zo comfortabel dat je nooit weer een andere koopt. Een jas om in te leven, te werken, om in te ontspannen. We willen je alleen maar als klant terug zien omdat je jas he-le-maal versleten is. Of omdat je er nog één wilt natuurlijk.

Voorlopig: rol ‘s naar beneden om te zien wat we te bieden hebben. Mischien vind je “The One”.

Groene-Glitter

“Groene Glitter”, maat M en S, badjas van viscose en fleece voering. Samen 120€. Maat S 50€. Maat M 70€. Plus verzendkosten.

Elegance

“Elegance”, maat M en L. Een van de badjassen van ademend polyester (niet strijken) en fleece voering. 80€ Plus verzendkosten.

Schitterende-bloempjes

“Schitterende bloempjes”, maat M. Een badjas met en een zonder kapuchon. Ademend polyester (niet strijken). Tweezijdig draagbaar. 60€ elk plus verzendkosten.

Gekleurde-pixels

“Gekleurde pixels”, maat M. De stof bestaat uit twee lagen, de binnenkant is wit. Een van de badjassen van ademend polyester (niet strijken).  60€ plus verzendkosten.

Kleine-zijden

“Kleine zijden”, maat S.  Een van de badjassen van 100% zijde. 60€ plus verzendkosten.

Oranje-vintage

“Oranje vintage”, maat S. De oranjestof is viscose, the lichtere stof 80% katoen met 20% nylon. Een uniek stuk. 60€ plus verzendkosten. 

We maken unieke stukken, dat wil zeggen: we maken van dezelfde stof en hetzelfde model slechts 3 exemplaren, maat S, M en L.

Als je een badjas, huisjas, kamerjas, kimono speciaal voor jou gemaakt wilt hebben, neem even contact op: info@termas-da-azenha.com. We hebben een paar maten van je nodig, maar dat is heel eenvoudig. Je kunt ook je eigen stof aanleveren.

De modellen worden getoond door onze gasten, waarmee we veel plezier hebben gehad tijdens deze shoots. We hebben een blogje aan de introductie van onze B&B&B gewijd.

Wil je ook model staan: je bent heel welkom. Je kunt een kamer boeken en genieten van de ervaring. En als je alleen wilt proberen, kun je ook een kamer (of een huis) boeken, en in de paskamer diverse modellen proberen. Zonder verplichting uiteraard.

Mijn zusters hebben dit bijzondere initiatief op zo’n entousiaste manier gesteund, dat het me gepast leek om hen in de naam te eren: N.E.T. Enterprise.

Volg ons blog

Elke week op zondagochtend vind je een nieuw blogje online. Elke week een paar minuutjes in Portugal. Zomaar op je eigen comfortabele bank.

Lees verder =>

De omgeving

Stranden, kastelen, rivierstrandjes, wilde wandelpaden, verlaten overgroeide ruïnes, gezellige dorpsmarkten, luxe shoppingmalls, en heel veel vogels.

Lees verder =>

Contact

Neem contact met ons op als je meer wilt weten, nieuwsgierig bent, en vragen hebt. We maken graag even tijd voor je.

Lees verder =>