Home » Badjas

Badjas

Termas da Azenha

Vakantiebestemming in Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Elke badjas wordt gemaakt door een portugese naaister Gina, die veel van naaien houdt en er ook erg goed in is. Ellen, chief van Termas-da-Azenha en een creatieve duizendpoot, vindt het geweldig om speciale stoffen en modellen te vinden. De combinatie maakt een sterk team. We kunnen een badjas, huisjas, kamerjas, kimono, of hoe je het ook noemen wilt, speciaal voor jou maken.

We streven ernaar om een uniek kledingstuk te maken, een jas zo comfortabel dat je nooit weer een andere koopt. Een jas om in te leven, te werken, om in te ontspannen. We willen je alleen maar als klant terug zien omdat je jas he-le-maal versleten is. Of omdat je er nog één wilt natuurlijk.

Klik ’s door om te zien wat we te bieden hebben. Mischien vind je “The One”.

Beeldige badjassen en kleurige kimono’s

Als je een badjas, huisjas, kamerjas, kimono speciaal voor jou gemaakt wilt hebben, neem even contact op.

mobiel of whatsapp: +351 – 916 589 145 / mail: info@termas-da-azenha.com

We hebben een paar maten van je nodig, maar dat is heel eenvoudig. Kan ik je zo uitleggen.

De modellen worden getoond door onze gasten, waarmee we veel plezier hebben gehad tijdens deze shoots. Wil je ook model staan: je bent heel welkom. Je kunt een kamer boeken en genieten van de ervaring. En als je alleen wilt proberen, kun je ook een kamer boeken, en in de paskamer diverse modellen proberen. Zonder verplichting uiteraard.

een Termas-jas is een jas om in te wonen