Home

Home

Termas da Azenha

Vakantiebestemming in midden-Portugal

De eerste en enige Bed & Breakfast & Bathrobes in de wereld

Je vindt overal B & B’s maar geen zo origineel en historisch als Termas-da-Azenha. Leuke kamers, mooi uitzicht, prachtige mozaïeken, prettige atmosfeer.

Termas-da-Azenha in midden- Portugal

vakantie met een verhaal

Vakantiehuisjes en hotelkamers

12 km hemelsbreed van het strand. Sinds 2000 bieden we 4 vakantiehuisjes en 2 hotelkamers, met veel muurschilderingen en mozaiek. De kamers hebben een buitenkeuken en een mooi uitzicht over de vallei.

Vier je vakantie in een oase ergens tussen de hemel en aarde

B & B … & B – Bed & Breakfast & Bathrobes

De derde B is geen vergissing; sinds een paar jaar ontwerpen en maken we badjassen en kimono’s. Pas er een in het pashokje in de grote zaal. Je kunt een geheel op maat gemaakte kimono of badjas bestellen, helemaal naar je eigen wensen.

Activiteiten volop

In de grote zaal met Verkleedkamer, pingpong, tafelvoetbal, pool, en een kleine gym. Lego/Duplo vind je in het paviljoentje op het dorpsplein, waar je ook lekker op het terras iets kunt drinken.

Vakantie accommodatie in een aantrekkelijke omgeving

Er is van alles te doen in de nabije omgeving. Surfen op een van de stranden, sight-seeing in Coimbra, klimmen in de skygarden in Figueira da Foz, kayakken op de Mondego, zwemmen in de Lagoa Azul van Maiorca – en nog veel meer.

Ontspannende vakantie

Het hoogtepunt van het jaar is natuurlijk de zomer. Er komen families met kinderen, stellen die van de natuur willen genieten, kampeerders, vogelaars, surfers, wandelaars, mozaiekliefhebbers. Je kunt gezellig socialiseren of kwaliteitstijd doorbrengen met je eigen gezin – vakantie zoals jij dat wilt.

Water

In het midden van Portugal, niet ver van de kust, ligt Termas-da-Azenha, een oud kuuroord. Het mineraal water is van topkwaliteit – dat merk je aan je zachte velletje! Het is een plek met geschiedenis, een dorpje met 8 huizen. Het oude badhuis en het dorpsplein zijn het centrum.

We kijken er naar uit om je hier te mogen begroeten!

Boek Nu:

Rua João Henriques Foja Oliveira, 47  //  Termas-da-Azenha, Soure, Coimbra

Tel: (+351) 916 589 145 (WhatsApp, Telegram, sms)  //  Messenger: Facebook Termas da Azenha

vakantie in een oase ergens tussen hemel en aarde