Home » Mozaiek – tis eindelijk af

Mozaiek – tis eindelijk af

Een hele muur kost je ongeveer anderhalf jaar. Niet een 40-urige werkweek natuurlijk, en geen 8 uur per dag … maar toch, aardig wat uurtjes die hierin zijn gaan zitten. Mooi resultaat, vinden wij zelf, maar heel moeilijk te fotograferen!

Het mozaiek zit op de kop van de hotelkamers, in een smal gangetje

Het is vriendin Jutta gelukt. Heel erg bedankt Jutta!

En heel erg bedankt, vriendin Astrid, die een heel stuk meegedaan heeft. Als dank kun je zó weer meedoen met het volgende project (en dat is al begonnen.)

Dankjewel Stephanie, voor de verrassing van het magische blauwe deurtje, dat voor veel inspiratie gezorgd heeft.

En veel dank aan Michel, eigenaar van bouwmarkt Modernação in Soure, voor de vriendelijke donaties van sommige hele speciale tegels.

Lieve lezers, ik hoop dat jullie dit kunnen waarderen. Kijk maar:

Ik ga effen liggen – m’n vingers vallen eraf … Tot volgende week!

.

Wij zijn in 2000 verhuisd van Rotterdam, Holland naar Termas-da-Azenha, Portugal. Een hele stap, zeker met twee kleine kinderen.

We zijn bezig gegaan met het herstel van een van Portugal’s erfgoederen: Termas-da-Azenha, een oud kuuroord met inmiddels 4 vakantiehuizen, 2 gastenkamers, een kampeerterrein en een heleboel leuke dingen om te doen.

Overal vind je mozaieken en muurschilderingen. Het oude badhuis wordt meer en meer een museum, waar je je kunt verwonderen over hoe de dingen veranderd zijn.

Sinds een paar jaar zijn we de enige B&B&B in de wereld: Bed & Breakfast & Bathrobes.

Elke week een blogje over wat er zo om ons heen gebeurt. Lichte kost, makkelijk te lezen, een paar minuutjes in een andere wereld. Even wat meer weten over hoe het reilt en zeilt in Portugal. Mocht je je vakantie naar Portugal plannen, zou dit een goede voorbereiding kunnen zijn.

Je kunt je abonneren op het blog – kijk maar hiernaast »

Dan krijg je het elk weekend in je bus.

Op zondagochtend publiceren we de link op onze Facebookpagina, op Pinterest en op Instagram.