Home » Vakantie en coaching sessies voor vrouwen 50 plus

Vakantie en coaching sessies voor vrouwen 50 plus

Okee … 18 tot 22 april dus. Dat is woensdag tot zondag. Even kijken: tot of t/m?

Woensdag aankomen, zondag weer weg. Zo is het toch? Een lekker lang weekend in Portugal, met waardevolle coaching sessies, twee professionele coaches, alles inbegrepen dus geen zorgen over niksnadaniemendal.

blog_coaching-sessies-voor-vrouwen-50-olus

Hoe dan ook: een dag heeft vierentwintig uur

En daarin kan er veel gebeuren. Om te beginnen ga je minstens 8 uur heerlijk slapen, in een goed bed, in je eigen kamer, in een mooie omgeving. Over het weer kunnen we weinig zeggen, maar over het algemeen is het in Portugal in april topweer. Word je wakker met het gefluit van de vogeltjes, en kun je buiten in het zonnetje ontbijten.

Daarna wordt het zonnetje al snel een Zon, maar het wordt hier nooit echt heet. We zitten hemelsbreed 12 kilometer van het strand af, dus meestal komt er ’s middags een lief zeebriesje langs. Lekker.

De andere 16 uur kun je besteden aan de vraag: wat doe ik verder met m’n leven? in intensieve coaching sessies

Het is wellicht de tweede keer in je leven dat je je afvraagt: wat wil ik worden als ik later groot ben? Voor veel mensen is dat niet zo’n eenvoudige vraag. Degenen die gezegend zijn met een groot talent of een duidelijke roeping zijn dungezaaid. Er zijn er weinig meer die verlangend over het ruime sop staren met het gevoel van: “Ik moet naar zee, ik wil varen!”

Voor de meesten van ons is het een doorbijtertje

Op school heb je ontdekt waar je belangstelling, passie, liefde, kunde en vaardigheid ligt. Inmiddels heb je een heel stuk leven achter je, waarin je dat allemaal verder hebt ontdekt en ontplooid. Hoogstwaarschijnlijk heb je nog wel wat andere vaardigheden, kennis, passies, liefdes, belangstellingen ontwikkeld, ontdekt, verdiept, achter je gelaten of omarm je die nog steeds.

Jij bent de regisseur van je leven, én je speelt de hoofdrol

Dat is hard werken geweest – lekker bezig: soms omkomen in je zakelijke to-do-lijstjes, sputterende romantische afspraakjes, modderende relaties en 24 uur op afroep aanwezig voor je kleine kinderen. Soms eindelijk rust als ze allemaal het huis uit zijn, het lijstje is afgevinkt en je besloten hebt om verder de boel de boel te laten, en ’s iets te gaan doen wat jij leuk vindt.

En op een mooie dag zijn ze allemáál het huis uit, voorgoed, en kun je ineens uren- of dagenlang doen wat jij leuk vindt. Heb je het op het werk wel allemaal onder controle. Zit je tegen een (glazen) plafond. Ben je wel klaar met het koorzingen, moestuinieren, de nieuwste vorm van blablabla-yoga of zit je op een doodlopende weg met je wandelgroep. Of met je relatie.

Dat is effen wennen. Wat nu?

Freedom is just another word for nothing left to lose” zong Janis Joplin ooit, en tja, daar zit je dan, je hebt niets meer te verliezen. Of jawel, nog één ding natuurlijk. Eén heel belangrijk gegeven.

Je leven.

Wat ga je daarmee doen, er liggen nog een heleboel waardevolle jaren voor je.

Uit al die bezigheden en soms chaos en crisis heb je een heleboel wijsheid gepeurd. Je hebt ervaring, kennis, kunde, en veel liefde in je hart. Wat ga je daarmee doen? Welke kant op? Wat vind je nu belangrijk? Ben je bang voor veranderingen, of kijk je daar juist naar uit? Heb je mensen die je steunen, of doe je het echt helemaal alleen, tegen de klippen op?

blog_coaching-sessies-vrouwen-50-plus

Allemaal vragen die aan de orde komen in deze coaching sessies

Een goede coach laat je eens flink om die vragen heen lopen. Waarom? Met het ontdekken van de vraag zit het antwoord er vanzelf bij. Jouw antwoord, wat bij jou past. Iemand anders met dezelfde vraag vindt misschien wel een heel ander antwoord. Da’s dan het hare.

Er bestaat geen eenduidig antwoord op dit soort vragen.

De ontdekkingstocht naar die antwoorden is met een goeie coach en in een leuke groep gelijkgestemden een fantastisch avontuur!

Ik zou zeggen: gooi er ’s vijf dagen en 1143,45 euro tegenaan.

Da’s inclusief reis, verblijf, eten, extra’s als mozaiekworkshop, massage en fiets, en dus die onvergetelijke groepssessies en deskundige individuele coachings gesprekken. Kijk maar even hier.

Até logo! Tot ziens in april in Portugal!

1 reactie op “Vakantie en coaching sessies voor vrouwen 50 plus”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *