Home » Wat gebeurt er eigenlijk met Pasen?

Wat gebeurt er eigenlijk met Pasen?

Geen idee, zeg. Een heel gedoe met eieren, een paashaas, dito takken, veel chocola, en voor de gelovigen onder ons verraad, kruisiging, verdrietige moeder Maria en meer van die ellende.

hier een paar paashazen

Maar als je wilt weten waar ik nou echt voor ga,en waar we voor staan, klik dan de link hieronder. Goeie muziek, en de boodschap is ook ok … 😉

Veel liefs uit Portugal. Een goed Paasweekend, en tot volgende week!

Wij zijn in 2000 verhuisd van Rotterdam, Holland naar Termas-da-Azenha, Portugal. Een hele stap, zeker met twee kleine kinderen.

We zijn bezig gegaan met het herstel van een van Portugal’s erfgoederen: Termas-da-Azenha, een oud kuuroord met inmiddels 4 vakantiehuizen, 2 gastenkamers, een kampeerterrein en een heleboel leuke dingen om te doen.

Overal vind je mozaieken en muurschilderingen. Het oude badhuis wordt meer en meer een museum, waar je je kunt verwonderen over hoe de dingen veranderd zijn.

Sinds een paar jaar zijn we de enige B&B&B in de wereld: Bed & Breakfast & Bathrobes.

Elke week een blogje over wat er zo om ons heen gebeurt. Lichte kost, makkelijk te lezen, een paar minuutjes in een andere wereld. Even wat meer weten over hoe het reilt en zeilt in Portugal. Mocht je je vakantie naar Portugal plannen, zou dit een goede voorbereiding kunnen zijn.

Je kunt je abonneren op het blog – kijk maar hiernaast »

Dan krijg je het elk weekend in je bus.

Op zondagochtend publiceren we de link op onze Facebookpagina, op Instagram, en op Pinterest.