Home » Zomergriepjes – die bestaan ook nog

Zomergriepjes – die bestaan ook nog

Ziek. Zomaar ineens. Terwijl ik altijd opschep dat ik het nooit ben. Tsssssss ………….

Excuseer hoor. Ondanks het onvrijwillige middagslaapje achter de computer, en de wil om het tóch te doen, wat gaan we nou krijgen, onzin allemaal, we gaan gewoon door, niks aan de hand, hebben die ellendige virussen achter m’n rug om samengezworen, en hebben ze het tóch voor mekaar.

Volgende week beter!

.

Wij zijn in 2000 verhuisd van Rotterdam, Holland naar Termas-da-Azenha, Portugal. Een hele stap, zeker met twee kleine kinderen.

We zijn bezig gegaan met het herstel van een van Portugal’s erfgoederen: Termas-da-Azenha, een oud kuuroord met inmiddels 4 vakantiehuizen, 2 gastenkamers, een kampeerterrein en een heleboel leuke dingen om te doen.

Overal vind je mozaieken en muurschilderingen. Het oude badhuis wordt meer en meer een museum, waar je je kunt verwonderen over hoe de dingen veranderd zijn.

Sinds een paar jaar zijn we de enige B&B&B in de wereld: Bed & Breakfast & Bathrobes.

Elke week een blogje over wat er zo om ons heen gebeurt. Lichte kost, makkelijk te lezen, een paar minuutjes in een andere wereld. Even wat meer weten over hoe het reilt en zeilt in Portugal. Mocht je je vakantie naar Portugal plannen, zou dit een goede voorbereiding kunnen zijn.

Je kunt je abonneren op het blog – kijk maar hiernaast »

Dan krijg je het elk weekend in je bus.

Op zondagochtend publiceren we de link op onze Facebookpagina en op Instagram.