Home » Het zijn de kleine dingen die het doen

Het zijn de kleine dingen die het doen

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Vermoedelijk hebben jullie niet zoveel behoefte aan het lezen van een blogje over de voorjaarsschoonmaak, lieve lezers, maar dat is eigenlijk het enige waar we nu mee bezig zijn

Dat geldt niet alleen voor de huisjes; we krijgen ook een nieuwe site!

De site wordt helemaal verbouwd. Het bleek dat ons theme niet meer ondersteund werd, en dan word je ook minder goed gevonden in Google.

Nu hebben wij een heel ambivalente houding ten opzichte van Google. Een haat-liefde verhouding is de beste omschrijving. Lang leve YouTube, Translate, Maps, en de zoekmachine. Maar boehoe voor alles in de gaten lopen houden, het verkopen van je ziel en zaligheid aan ieder die maar genoeg geld biedt, en hun tot in het absurde volgehouden logika.

We spreken mekaars taal niet, Google en ik.

Geeft niks, want Margriet van Buro Rader spreekt die taal wel, en die heeft deze taak op zich genomen. Zij maakt het kader, en ik kleur de plaatjes. Zo is het leuk, om een site te maken.

Bijkomend voordeel is, dat ik dus tijd heb om zoon Broes te helpen met alle hoekjes uitsoppen, alles weer lekker fris te verven waar nodig, en om hier en daar significante verbeteringen aan te brengen.

In de keuken van kamer 2 bijvoorbeeld. Beetje anders inrichten, een nieuw kooktoestelletje, nieuwe koelkast, alle hout weer gebeitst – het wacht op een stel ouders die lekker in hun tuinstoelen zitten te kijken naar hun koters plus aanhang die bij de sloot aan het spelen zijn.

blog_het-zijn-de-kleine-dingen-die-het-doenHelaas ben ik verder niet zo’n getalenteerd schrijver dat ik van dit soort saaie dingen een boeiend verhaal kan maken. Sorry. We houden het maar kort deze week, in de hoop dat jullie zelf nog ’s komen kijken hoe het steeds weer verbeterd en mooier wordt.

Verder is alles koek en ei, pais en vree, kat-in-het-bakkie, en de lente is begonnen. Tja, wie kan er nu een spannend verhaal schrijven als alles zo aangenaam en prettig is?

Hartelijke groetjes van alle vogeltjes die het ook al verschrikkelijk naar hun zin hebben, en waarvan er één per ongeluk de keuken binnen vloog.

.

<< vorige

Wij zijn in 2000 verhuisd van Rotterdam, Holland naar Termas-da-Azenha, Portugal. Een hele stap, zeker met twee kleine kinderen. We zijn bezig gegaan met het herstel van een van Portugal’s erfgoederen: Termas-da-Azenha, een oud kuuroord met inmiddels 6 vakantiehuizen, 4 gastenkamers, een kampeerterrein en een een heleboel leuke dingen om te doen. Overal vind je mozaieken en muurschilderingen. Het oude badhuis wordt meer en meer een museum, waar je je kunt verwonderen over hoe de dingen veranderd zijn.

Elke week een blogje over wat er zo om ons heen gebeurt. Lichte kost, makkelijk te lezen, een paar minuutjes in een andere wereld. Even wat meer weten over hoe het reilt en zeilt in Portugal. Mocht je je vakantie naar Portugal plannen, zou dit een goede voorbereiding kunnen zijn.

We hebben leuke aanbiedingen op onze site.

Je kunt je abonneren op het blog:

[mailerlite_form form_id=2]

Dan krijg je het elk weekend in je bus.

Op zondagochtend publiceren we de link op onze Facebookpagina, op Pinterest, en op maandagochtend op LinkedIn.[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]