Home » Hoe zit je het beste achter je computer?

Hoe zit je het beste achter je computer?

Ik zit de hele dag achter de computer. Dat is misschien voor velen van jullie niks bijzonders, maar voor mij wel. Ik ben geen zitter. Ik ben meer een heen-en-weer-loper.

Maar ja, nou moet ik wel. Onze eigen shop moet af, en de Etsy-shop moet bijgehouden (en ook nog afgemaakt). Da’s nog effen doorzitten dus.

Hoe zit een mens de hele dag achter die computer?

Wat een uitdaging! Ik varieer wat, met m’n normale bureaustoel, of een andere stoel zonder wieltjes, of de bal (die mag wel weer ’s een beetje opgeblazen), of een kruk met een kussen erop … of de hele mikmak verhuizen naar een hoger niveau – letterlijk.

Kussen erbij … kussen eraf … op de bal … op de kruk … in de stoel – en dan maar weer een niveau hoger …. het kost wat energie om de hele dag te zitten! Maar het moet. Ik ben heel streng, die winkel moet af, en die Etsy-shop gaat een succes worden.

Nou is het genoeg geweest. We gaan nu serieus verkopen. Iedereen roept om het hardst dat het zulke mooie kimono’s zijn, wel, dan moeten er toch mensen zijn die dat willen hebben?

Zeker van Bed & Breakfast & Bathrobes Termas-da-Azenha?

Want ja, ik ben geen zitter, maar ik ben ook geen verkoper. Ik ben meer een bedenker, een maker en een doener. Ik zou zó graag een partner tegenkomen die het ge-wel-dig vindt om dingen te verkopen. Waar vind je die? Is daar ook een platform voor? Hoe vind ik mijn zakenpartner?

Het stikt van de platforms of apps voor van alles en nog wat – moet ik dan zelf zo’n site, Partner-Up.com gaan beginnen? Ook dat nog?

Nee, geintje hoor. Ik pieker er niet over. Ik doe zo al het werk van 3 mensen.

“Huur dan mensen in”, hoor ik je denken. Ja, doe ik ook. Gina de coupeuse bijvoorbeeld. Of een mooie deal met de gestrande Brazilianen die een deel van hun huur betalen in het werken aan de site, de shop en wat marketing.

We hebben daardoor al een Facebookpixel, een Google Tag Assistent, een marketingstrategie, een Etsy-shop, een coupeuse, tig kimonos – nu nog kopers.

Dus ik zit gewoon door.

😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *