Home » Zomer in Brazilië

Zomer in Brazilië

Ze gaan terug. De temperaturen gaan naar beneden, ’t is nu rond de 20º overdag. Als je in de tropen bent geboren, dan is zelfs Portugal koud!

Ze gaan naar Brazilië. Terug naar de zomer in Brazilië

Voor het carnaval natuurlijk, en voor Kerstmis, familie en vrienden bezoeken. Het wordt daar nu zomer. En tropische mensen passen zich niet zo gemakkelijk aan aan strengere omstandigheden.

De herfst is dit jaar heel vroeg geland. In de 23 jaar dat ik in Portugal rondloop, heb ik de herfst nog nooit zo vroeg meegemaakt.

Het weer is echter niet de reden dat Fábio en Maris een paar maanden teruggaan. Brazilië is hun thuisland, het moederland

Maris kookt heerlijke Braziliaanse maaltijden

Niks te klagen.

Fábio kon trainen op het sprookjesterras of in de grote zaal van het oude badhuis. Dus de Braziliaanse winter ging voorbij, en nu de Portugese winter eraan komt, gaan ze weer naar de zomer.

In maart zaten ze hier vast, en ze dachten dat het niet de ergste plek was voor de lockdown. Ik denk dat ze gelijk hebben. Het was een goede tijd met buurman Frank, die het vlees op de bbq roosterde, terwijl Maris voortreffelijk eten kookte – en daarna samen aten terwijl ze de zon zagen ondergaan over de velden.karatetraining in de grote zaal

Lente, zomer, herfst, zomer. Geen slecht leven!

Fabio en Maris aan de kust in Brazilië

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *