Home » Het feest van Faviana in de Verkleedkamer

Het feest van Faviana in de Verkleedkamer

“Ik bel nog, want ik wil graag mijn verjaardag hier vieren. Oktober … maar ik bel over een paar weken zo … “ En inderdaad, ze belt: “Kan het dan-en-dan, we maken het niet laat, er komen overdag mensen om te feliciteren, en later gaan we de Verkleedkamer in met z’n allen!”

aankomen
opbouwen
feliciteren

Dat was de grote gangmaker van dit feest, de Verkleedkamer

feesten!
verkleden!

Lekkere hapjes, voldoende ruimte binnen en buiten, mooi weer, ijskouwe drankjes, leuke cadeautjes, een fijn muziekje erbij – wat wil je nog meer? “Al mijn vrienden vonden het ge-wel-dig!” schrijft Faviana later op whatsapp, “Ze vinden het allemaal een superplek! En ik heb het heel goed naar m’n zin gehad! Dankjewel voor alles!”

Dank jou wel, Faviana, ik kan het er onmiddellijk mee eens zijn. Het was een super feest!

opruimen
en afbouwen

.

Wij zijn in 2000 verhuisd van Rotterdam, Holland naar Termas-da-Azenha, Portugal. Een hele stap, zeker met twee kleine kinderen.

We zijn bezig gegaan met het herstel van een van Portugal’s erfgoederen: Termas-da-Azenha, een oud kuuroord met inmiddels 4 vakantiehuizen, 2 gastenkamers, een kampeerterrein en een heleboel leuke dingen om te doen.

Overal vind je mozaieken en muurschilderingen. Het oude badhuis wordt meer en meer een museum, waar je je kunt verwonderen over hoe de dingen veranderd zijn.

Sinds een paar jaar zijn we de enige B&B&B in de wereld: Bed & Breakfast & Bathrobes.

Elke week een blogje over wat er zo om ons heen gebeurt. Lichte kost, makkelijk te lezen, een paar minuutjes in een andere wereld. Even wat meer weten over hoe het reilt en zeilt in Portugal. Mocht je je vakantie naar Portugal plannen, zou dit een goede voorbereiding kunnen zijn.

Je kunt je abonneren op het blog – kijk maar hiernaast »

Dan krijg je het elk weekend in je bus.

Op zondagochtend publiceren we de link op onze Facebookpagina en op Instagram.