Home » Warrige week met veel combinaties

Warrige week met veel combinaties

Het was een moeilijke keuze deze week – welk onderwerp kies ik? Er gebeurde van alles en nog wat, en je kunt niet alles erin gooien. Dat begrijpt niemand meer. En ook: is het allemaal interessant? Moeilijk, moeilijk.

’t Is natuurlijk geweldig dat nóg weer een andere cactus alwéér prachtige bloemen heeft,

maar is dat nou boeiend genoeg om te vermelden? Wat dan – het kampioenschap voetbal? Hm, daar zullen we het maar niet meer over hebben. Dat is zowel voor een portugees als een nederlander inmiddels een beetje een pijnpuntje.

Wat dan? Alle complicaties die het verlengen van m’n rijbewijs met zich mee brengt? Het veranderen van electriciteitsbedrijf omdat blijkt dat Endesa er een potje van maakt, organisatie-technisch? De volgende Corona-golf die alweer aangekondigd wordt? Dat ik op zoek ben naar een flexibele handzaag? (Voor een pvc-pijp die in de muur zit, en die ik liever niet uit wil breken als het niet hoeft.)

Of is de bestelling voor een op maat gemaakte kimono interessanter?

helemaal naar je eigen wensen gemaakt

Of het feit dat de mieren bij de ingang van het badhuis eindelijk weg zijn? (Er zat wel tien keer een enorme bult mieren-met-vleugeltjes bovenop mekaar in een hoekje – blijkbaar te overleggen waar ze naartoe zouden gaan.)

Aangezien ik niet zo goed ben in keuzes maken, is het een kwestie van heel goed combineren. Dat heb ik al lang geleden geleerd – zeker hier. Als je aan de éne kant van het dorp iets bedenkt, dat je aan de andere kant moet doen, ben je even bezig met heen & weer lopen.

Dan is combineren het sleutelwoord, anders doe je alleen maar heen & weer lopen

Dat is gedaan, het combineren bedoel ik. Er zijn deuren en een mens bij elkaar gebracht, eenden en gasten, en kippen en eieren. Een nieuwe energie-provider en wij, plus zonnepanelen. (Dat blijft staan voor een volgende keer!)

Dat geeft een goed gevoel, al die combinaties. Kijk zelf maar:

4 mannetjes-eenden +
3 dames-gasten (waarvan 1 kok) =
op weg naar een nieuwe bestemming!
Vroegere vrijwilliger is zo lief om de kastdeuren te maken voor de grote kast in HR 3/4